...

Usch idag har det verkligen inte varit min dag. Hade jätteont i går av mina knutar, gick och la mig vid kvart i 9 men kunde inte sova. Så gick upp vid kvart i 10 igen och gick upp och satte mig hos mamma. Vi kollade på Den gröna milen, till klockan var 12 eller något. Och under den tiden hade jag en värmekudde på axlen så det kändes lite bättre. Och just då så var jag så trött att jag inte orkade bry mig att jag hade ont, men somnade gjorde jag iaf. Sen upp vid 6 idag och jobba.

Just nu är humöret inte det bästa. Känner mig skitstressad. Och sen irriterad. När Cassi ringde min mobil blev allt för mycket. Började gråta. Känner mig så jävla trött på allt och stressad och jag vet inte vad. Så just nu sitter jag och väntar på att Cassi och Becka ska komma och hämta mig och sen hem till Cassi. Ska bli skönt att komma hemifrån lite.

:)

18/3-10

Hello.
Just nu sitter jag i skolan och har grymt ont i ryggen. Det började med att jag började få ont i ryggen och sen gick det över till axlarna, nacken och till sist armarna. Så mammas kompis sa att det var knutar och så hjälpte han mig att få bort dem, men de kommer bara tillbaka hela tiden. Så när jag var där i måndagskväll så sa han att jag hade ett virus i kroppen som kommer gå bort med en rejäl förkylning, så nu vet jag vad som väntar mig ^^

Annars flyter livet på. Skolan suger som vanligt, inget mer med det. Haha

klj


Back in action!

Nu var det länge sen (igen!) Haha.
Men har som sagt inget att berätta så varför ösla tid på att skriva något värdelöst?
Ska försöka skriva av mig lite sen någon gång. Har väldigt svårt att sova på kvällarna igen. Tänker för mycket på allt som man inte ska tänka på när man ska sova, men så blir det. Och det leder till att jag vaknar och är tröttare än jag var när jag gick och la mig.  Men det är ju mina problem så :)

Jag kan säga att jag har lite panik ^^ jag har bara 7 böcker kvar att läsa, den bokmal som jag är! Sen tycker jag inte om att låna böcker, utan jag vill ha böckerna. Jag är konstig jag vet!


Min pluttagumma fyllde 19 år den 4 mars! Grattis hjärtat! <3 Förlåt att jag inte har hört av mig bara :/ Jag är urusel på att höra av mig! Jag vet. Jag ska bättra mig på många saker.

Nu sätter jag nog punkt där (: .

i


RSS 2.0