Nyår

Ja nu var det nyår då :)
Kvällen kommer tillbringas hos Sarah.

Gott nytt år  :))

Dagen innan nyår

Jahopp. Då är det dagen innan nyår då :)
Imon blir det att åka till Sarah (:

Sista dagen jag jobbade morgon. Det känns ganska skönt om jag säger så. Slippa gå upp tidigt och sen vara tröt hela dan. Men Iaf. Här kommer min vecka :)

Måndag: Det var nog den andra värsta dagen i mitt liv. Jobbade ju morgon som vanligt och höll på att ge djuren mat. Sen för att kunna sätta på en ny bal på vagnen så måste man fälla ner en lem som det kallas. Och när jag gjorde det så fastnade det en kabel så den klämdes och skickade ut 220 w i hela ladugården. Alla djuren bara la sig ner och började skrika. Och jag fick panik, jag visste inte vad jag skulle göra. Men sen fick mamma mig till att dra ur kontakten och så småningom började alla djuren ställa sig upp igen. Men jag kommer aldrig att glömma den synen när alla började skaka och knäa. Fy. Och det som va så bra, eller ja, att jag var trög ochinte gjorde något. Det var att jag höll bara i en dosa som inte var  strömförande. Om jag hade rört något djur eller vagnen så skulle jag också ha fårr 220 wolt i mig, och kanske inte skulle ha klarat det. Så det är bara bra att man är trög ibland. Och det var ju inte första gången detta hände. Det hade tydligen hänt en gång till, för mamma hade råkat ut för samma sak. SÅ jag tycker att Bröderna Olofsson skulle ta och tänka igenom det. Men inte då. Och sen var det en ko som skulle ha fått tvillingar men den ena dog. Ja det var en jävla dag. När allt hade lugnat ner sig så stack jag och mamma in till kalmar. Där köpte jag ett linne, ett typ skortliknande tröja. Sen var vi runt lite över allt i kalmar och till sist hämtade vi min kamera :)

Tisdag:
Lika jävla drygt på morgonen med. En kviga hade slirkat sig ur sitt halsband och innan vi fick tillbaka henne till där hon stod. Det var inte det lättaste. Och sen gick propparna hela tiden så ingen fungerade på tjursidan. Usch. Men den när vi var färdiga gick jag in och la mig och vaknde inte förens 12 ;)

Onsdag: Jobbade sista morgonen idag som sagt. Sov till 12.55 ;) Men nu sitter jag med färg i håretoch ska snart hoppa in i duschen för att sen åka till Anna :D Sen drar hon och jag och Jenny in till kalmar och ska se Avatar! Det bler megabra ;)

 

asf

Kläderna tänkt till nyår :)

kljh

Filmen :D

kj

New Yorker är nog den bästa butiken ever ;) Mitt snygga linne :)


Var det du?

Förut idag så var jag ute och gick. Efter en halv km så stannade jag för att kolla på månen och molnen som blåste förbi. Just då kom jag och tänka på Jimmy, om han såg mig, om han kollade ner på mig just då eller vart han var då. Jag slöt mina ögon och började gå igenom alla minnen som jag har haft med honom. Precis när jag hade slutit mina ögon så svepte det förbi en vind, annars var det helt vindstilla. Jag kanske bara inbillar mig, men jag tycker att det verkar som om det var hans tecken att visa att han var här. Tror att jag stod i en kvart och bara kollade upp mot månen och alla moln. Innan jag började gå hem så gjorde jag en slängkyss mot himlen, till min bror.

Det kanske verkar konstigt, men alla vet vad jag pratar om, om de har förlorar någon som de verkligen älskade. Jag tror att en människa finns här även om deras kropp inte lever längre. Jag har många gånger "sett" Jimmy. Då menar jag inte att jag har sett honom så, utan att det finns tecken på att han kan ha funnits i rummet. Men det vill jag inte gå in på.

Men min fråga är: var det du Jimmy? Om det var de så vill jag bara säga att jag älskar dig och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Men jag kommer aldrig att få svar på den frågan.

:)<3

Lördag igen

Jaha då var det lördag igen :)
Igår var vi ute i Oskarshamn och firade Millan :D Det var kul!

Orkar inte skriva på mycket idag så det får bli Dagens Planer.
1. Ut och ta stallet
2. Fixa och trixa lite med itt akvarium på 57 liter ;)
3. Sen bara ta det lugnt och se om jag och familjen ska ha något gott att äta eller så (:
+ att jag vill åka in till kalmar och se om det finns något på mellandagsrean.

Goddagens :))

God jul :)

Idag är det julafton! :D
Dagen började med att man gick upp vid halv 6 för att sen gå ut och jobba. Jag tycker att det gick ganska fort, jag hann ta stallet så det är färdigt med, men det berodde nog på att jag bar var trött. Jag och mamma var klara vid halv 12 med julpyntet så efter det så läste jag till klockan var halv 1. Sen kom jag in i någon slags vaken-sovandes sömn. Vred mig om i sängen hela tiden så vid 3 somnade jag och sov riktigt gött tills klockan ringde. Och vi har som tradition i vår familj att vi får öppna en julklapp på morgonen. Och eftersom syrran inte bor hemma längre så fick jag öppna mitt själv. Eller ja mamma var ju med oxå :) Men jag fick mitt akvarium :D Jag hade sagt till mamma att jag skule köpa mig ett nytt eftersom jag nu bara har fiskarna i en glasskål och hon tyckte inte om det :P varför vet jag inte. Men det är iaf på 57 liter så det är ju inte lite heller (:  Så när affärerna öppnar igen så ska jag köpa mig lite mer sand och växter sen ska de få flytta in i det nya (:

Jag älskade verkligen dagen igår. Känslan att sätta in granen och ta fram alla tomtar och allt. Jag älskar verkligen att ta upp allt och sen sätta ut det där de ska stå. Så jag dammsög hela huset medans mamma och pappa var i ladugården och så tvättade jag golven i vissa rum. Och när de var färdiga åkte vi till Jimmy och gjorde fint hos honom. Vi satte även upp hans ängel och hans gran, men får väl se hur länge den får vara kvar innan den blir snodd. Sen hem igen och äta lite och sen börja sätta upp alla tomtar :D

Dagens planer är att nu ska jag sova så att jag orkar med dagen. Sen blir det duschen för att sen kunna fixa håret, inte alltid det vill som jag! Sen bara ta det lugnt tills vi ska åka till min älskade mormor! <3

Åter igen, god jul!

Dagen före julafton :)

Jag skulle bara skriva att jag lever. Men nu så sitter jag på min pappas dator och tangentbordet är helt knasigt så jag orkar inte skiva så mycket. Imon så tänkte jag att jag skulle skriva nervad jag och mamma gjort idag så det blir en suprise ;)

1 timme kvar till Julafton :)) God jul på er då! ;D

Måndag igen

Ingen ångest över att det var skola, för att det var ju ingen ;)
Idag har det inte hänt så mycket.
Blev väckt av pappa genom att han står vid trappan som är på andra sidan min vägg och skriker på mamma att hon ska komma ner för att vi hade besök och jag kan säga att det hördes genom väggen så att det väckte mig. Inte precis bästa sättet att bli väckt på kan jag säga. Uscha. Men sen satte jag mig i traktorn och hämtade mig världens finaste gran ;) Att den är snodd behöver vi inte nämna ;) Men det blir nog att kapa den tror jag. Den var lite längre än jag hade tänkt mig. Men det blir nog perfa sen. Sen tog jag stallet och bara tagit det lugnt. Jag tycker inte att jag gör annat, men det är ju lov? Haha

Jag har även varit ute och gått med hundarna, och jag kan säga att det är inte lätt att ut och gå med dem. Hade dem lösa så de sprang överallt. Så fick ropa på dem att de skulle stanna eller att de skulle komma till mig. Haha men det var nog det jag hade att komma med idag :)

:)

jlh
Jahopp...
Jag är trött och klockan är 10 :P
Haha men igår var det ehn heldag med EVelina (: Kuligt värre. Fast kanske inte när vi skulle åka hem och hennes bil inte fungerade. Så då kom jag hem vid halv 2 och somnade kvart i. Så idag har det inte hänt så mycket. Tagit stallet och bara tagit det lugnt. Sitter just nu hemma och mår inte alls så jättebra.Ont i huvudet och i nacken, trött i hela kroppen och lite. Fundera på att gå och lägga mig kanske, men inte kul det heller. Kanske har drukit för lite vatten. Troligt.

Säger bara att nästa gång ska jag inte ljuga för dig Anna ;) Men vi får ta och prata igenom när båda kan så kommer jag ;)

Det var lite uppdatering från min sida (:

(Taga nyår!!!)

Jullov!!!!

sdfNu har jag jullov! ÄNTLIGEN!! Nu kan man äntligen få ha sovmorgon, göra vad man vill när man vill. Så nu kanske jag kan ta och rida igång min polle igen. Det skulle vara på tiden. Men sen å andra sidan så nästan längtar jag till vekca 4 när APU:n börjar. Den här gången tror jag att jag har valt perfekt plats att vara på. City Blommor på köpingen i mönsterå. När jag var där och frågade så blev hon jätteglad och sa att det var självklart att jag kunde få vara där. Och så berättade hon att det  var fler som jobbade där och att jag skulle ha en hund som kollega några gånger ^^ Jag tror att det kommer att bli perfekt. Och det blir kanske inte så jobbig stämning, eftersom jag känner dem lite allihop. Det kan ju oftast bli en sån stämning när man inte har så mycket att göra eller säga till varandra. Men det kommer någo att bli bra :))

På schemat imon så blir det städning, ska även ta stallet och kanske hinna rida ut en sväng. På lördag var det tydligen glögg party hos Therese och Magnus, men jag får se om jag följer med eller så ska jag sitta hemma och göra tacos och bara vara själv, det låter faktiskt lite lockande. Bara sitta och tänka, umgås med djuren och försöka resa upp självförtroendet.

Så som sagt är skolan slut för detta år. Gjorde sista provet idag, jag tycker att det kändes bra, jag skrev på allt men om det är rätt det får vi la se. Och så hade vi julmässa i skolan. Det var kul, vi sålde 3 eller 4 ljuslyktor! :) Fast det var lite drygt efter ett tag och jag hade jävligt ont i armen. Och idag så ramlade jagh faktiskt inte ;) Men var nära på men det låssas vi inte om ;)

Nu blir det film och läsa min bok ps. i love you, den är skitbra! Rekomenderas starkt!

Carro & Anna, vad skulle jag göra utan er? Love you guys! <3

Tjing! (:

Dagens skämt

Jag har ramlat TRE ggr idag i skolan. Snacka om att man är klumpig! Haha fast sista gången var inte så jättekul. För då blev det att åka till vårdcentralen och sen till akuten. När jag ramlade så tog jag emot smällen med armbågen så kunde inte röra den och ingen kunde röra den för att det gjorde så ont. Och det gör fortfarande ont, men inte lika farligt.

Usch :) Blir ett kort inlägg för nu ska jag tvätta håret och sen sova :) Lägger upp två bilder från Jennys mobil på skorna jag vet att jag kommer få av mamma ;D
ewfreqw
asf
Är de inte snyyyyygga? :))

Natti!


Jippie!

Eller något. Det är mysig snööööö ute :D
Jag älskar snö! Och som vanligt så var det ju plugg idag efter man kom hem från skolan, men jag var bara tvungen att leka av mig lite i snön. Jag tror inte att jag har lekt så mycket med hundarna som jag gjorde för bara 10 minuter sen :D Haha och så försökte jag bygga en snölykta men Fanny bara tog mina snöbollar hela tiden. Och när jag väl hade fått upp en fin lycka så ramlade allt samman! Haha och så försöke jag göra en snöängel men den förstörde Fanny med :D haha

Skolan idag var väl okey. Jag hade så ont i magen när jag vaknade, men jag sov till halv 10 och sen åkte jag till skolan. På idrotten var det dans, det var faktiskt ganska kul :D. Sen var det svenska prov som gällde, jag tycker att det kändes ganska bra, men ska ju inte säga förmycket ^^ Men nu tycker jag att man kan säga att jag är på ett ganska bra humör :D

Just det, när jag, Minna, Anso och Annie stod och väntade på bussen. Så skulle jag bara putta till Minna för skoj skull, men det slutade upp med att jag låg på marken! Haha så kan det gå^^ Jag trodde inte att jag hade så dålig balans, men det var ju halt ;)

Det var min dag :))

Jag tror att jag håller på att bli sjuk...

Usch jag känner mig så trött just nu. Jag har pluggat ända sen jag kom hem, och det känns inte som om jag kan något, men det visar sig ju imon? Men jag funderar allvarligt på att gå och lägga mig. Jag har haft ont i magen sen jag kom hem. Trodde att det skulle gå om när jag hade ätit men det blev typ värre. Det känns som om jag ska spy, vill verkligen inte bli sjuk nu. Det är snart lov och då vill jag vara frisk så att jag kan börja rida och göra något kul med kompisarna!

Men nu ska vi inte klaga för mycket. Det är säkert någon som har det värre än jag. Nu kommer mamma hem så ska prata lite med henne innan jag ska sova.

Natti (:

När ska detta sluta?

Jag håller på att gå under här hemma. Trodde att det skulle bli en lugn kväll idag. Men det har skitit sig redan nu. Fick skit för att jag bara sitter och spelar hög musik och att jag aldrig gör något Men han ser inte vad jag gör. Jag har försökt sitta och plugga hela dan.

Han ville åka och dricka kaffe hos Stefan. Jag sa bara att han skulle vara hemma till halv 4 för jag ville inte ta ladugården själv som jag fick göra förra gången. Men då blev han förbannad och säger att man inte bara kan sitta hemma och uggla. Men jag sa aldrig att han inte fick åka. Jag ville inte, för att jag var tvungen att plugga. Men han fattar inte hur mycket jag har nu i skolan. Så det var droppen för mig. För jag har slitit över att få den har jävla presentationen färidig, men istället så slutar det i tårar. Han tycker ner mig totalt. Men det är ingen som ser. Ingen förstår hur jag har det hemma. Jag vill bara komma bort, men då sviker jag mamma. Och jag klarar inte av det. Men jag klarar heller inte av att han ska hålla på hela tiden. Jag försköker sätta mig någonstans där jag  kan få vara ifred, lyssna på musik och plugga med mitt. Ne då kommer ju han bara och stör och säger att han inte kan koncentrera sig men han hade ju inte behövt sätta sig där jag satt med min musik. Ne då får jag kastat på mig att det inte bara är han som inte kan koncentrera sig, utan att alla andra inte kan det heller. Att jag bara lyssnar på musik och inte gör något annat. Allt bara för att jag sa att jag inte ville ta ladugården själv. Och två sekunder efter så äär allt frid och fröjd igen, enlig honom. Men han vet inte hur det tar på mig. Jag sliter för att hjälpa till, men det är inte värt något. Jag vill bara flytta hemifrån och inte hjälpa han mer. Men då får jag ju skit för det. Jag gör ju ändå aldrig något....

Fan jag hatar honom. Jävlaidiot.

 

klj

Ingen ser hur jag egentligen har det, för jag är bra på att dölja allt när jag inte är hemma. Men det är skrämande hur jävla långt man kan trycka ner någon med bara ord.

Over and out

Jag är ständigt trött...

... på att sakna folk. Jag saknar min bror, som jag vet att jag aldrig mer kommer att få se. Jag saknar mig morfar som jag heller aldrig kommer få se. Saknar Anna, henne kommer jag få se mer av hoppas jag. Men du känns så långt borta. Jag saknar mig själv. Den jag var förut. Inte den som nästan alltid gråter sig till sömns, den som trodde på sig själv. Den som aldrig hittade några fel eller som tog dagen som den kom. Vart har den flickan tagit vägen? Jag försöker varje dag ändra mig tillbaka till den flickan, men har fastnat på spåret jag just nu vilar på. Jag försöker att blinka bort allt det onda. Men det är inte normalt att en 12:årig flicka mister sin bror. Det är svårt att gå vidare och glömma allt. Jag säger inte att allt som har hänt är dåligt, men vissa av sakerna kunde gärna ha varit som de än gång var. Men jag kan ju säga att jag lever iaf. Men som sagt så har det inte varit lätt alla gånger. men jag saknar er <3

För att inte vara allt för deppiga så har jag varit i kalmar idag med Jenny :)
Hittade julklapp till mamma, mormor och syran sen tog mina pengar slut. Men så är ju pappa skyldig mig 3000 så ska nog lösas till de som är kvar. Annars händer det inte mycket i den delen av mitt tråkiga liv. Ska plugga imon som vanligt. Men nu är det bara 4 dagar kvar i skolan. På fredag om det inte händer något så ska jag få med mig mamma in och köpa mig skorna som jag hittade idag ;)

Nu ska här gluttas film, jobba vid 5 imon (:

Äntligen fredag.

Nu är det äntligen helg! Det känns så himla skönt att slippa skolan i två dagar nu.
Åkte in till Kalmar idag med mamma och lämnade in min kamera. Hoppas att jag får tillbaka den snart. Skulle vilja börja ta kort igen :/ Men hoppas att detlöser sig iaf.
Och imon blir det att åka in till kalmar med Jenny (: Jobba på söndag med.

Det var bara vad jag hade att säga :))

Natti

Onsdag...

Jag trodde att jag skulle slippa plugga när jag kommer hem, men så blir det nog inte. Har prov imon, och två nästa vecka eller 3 egentligen. Och så har jag en stor presentation som ska redovisas på måndag.
Och proven är ett på måndag, eller det är ett halvt om butiksmatte som jag inte klarade i 2:an. På tisdag är det 1 om Upplyssningen i svenska B. Och på onsdag är det prov på Näthandel B.
Jippie, eller inte.

Det är ett under att jag inte har gått under än asså. Det har kännts så flera gånger, men efter ett tag så känns det ju bättre, men det varar inte länge. Men det är väl bara att bita ihop, det är ju trots allt bara en vecka kvar i skolan.

Men nu ska jag dra till bussen och sen hem och plugga... Önskar mig lycka till :))

Har inte mycket att säga....

... mer än att dagen bara har bestått av plugg och åter plugg!

Jullov snart? ja tack! :))

Jag säger inte att jag hatar dig, men jag tycker inte om den du håller på att bli....

Hello.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag vill skriva av mig, det kanske låter konstigt. Gick upp idag vid halv 6 och jobbade. Lika jobbigt som det brukar vara nu för tiden. Jag tycker inte att det är kul att jobba längre. Inte när jag känner mig tvingad till det. Men det kanske bara är en sån period? Isf så har jag många olia perioder. De där kan-inte-sova-perioderna. Mår-dåligt-perioderna. Ja, det finns många fler.

Men nu ska vi inte hacka upp oss på det :) Har pluggat lite idag med, sen tog jag stallet. Gjort rent och kört ut allt smutsigt sågspån och in med nytt. Och Melina hade tagit sig ut ur sin box och ätit upp all kaninmat och stökat till. Det jag inte fattade var att hon kunde komma åt höet, men hade inte ätit något. Inte vad jag såg iaf. Så när jag gav Doolin och Shannon morgonhö så fick hon inget. Det kanske låter elakt men med tanke på att hon hade ätit kaninmat, vet inte om det är farligt för henne eller något, så ville jag inte riskera att hon ska bli dålig igen. Så hon fick vara utan och knapra på halmen ist. Och jag har sett henne ute i hagen och det syns inget på henne. Det är skönt de!.

Mamma och pappa bråkade idag. Jag hatar när de bråkar. De gör de oftast efter att pappa har jobbat natt. Men jag håller med mamma, han är förjävlig när han har jobbat natt. Han klagar på allt och alla och inget är bra enligt honom. Förra gången de bråkade så blev förstås jag indraget och det slutade med att jag sa upp mig, men pappa tog det inte på allvar. Så nu jobbar jag igen, men känner mig tvingad till det. Och sen så ska vi ju ha en ny traktor. Och då fick han rycket när mamma och jag sa att vi aldrig kollade storleken på andras traktorer. Jag menar, ser man en traktor så kommar man ju inte storleken? "Mamma, kolla!En sån stor traktor skulle vi kunna ha? Färgen passar ju verkligen hemma med!" Jag menar, hallo? Även att jag har bott på bondgård 16 år av mina 18 så är inte det första jag kollar på? Jag bryr mig inte om storleken på traktor, vilken färg det är eller något sånt. Jag vill bara ha en som funkar och som inte krånglar till det allt för mycket. Men jag får bara rycket på honom när han håller på. Vilken normal människa kollar på storleken på ett fordon? Man kollar oftast vem det är som SITTER i traktorn, inte storleken.

Nej, nu ska jag tvätta håret och sen ge Skroten och Bengan mat innan jag ska sova. Slänger in lite bilder som jag hade på mobilen.
:] natti! <3

aef En dag då hårer faktiskt va bra ^^

faSkroten och Bengan :D

 

gsdgsInte så jättebra bild men tycker om den på något sätt :P


Skroten & Bengan !

Godmorgon, eller ja god eftermiddag?

Somnade vid halv 1 inatt. Men jag kollade på Flickan om lekte med elden och jag kunde bara inte sluta kolla, men sen vid halv 1 så sa mina ögon stop så då stängde jag av datorn och somnade med en gång ;)
Så väckte mamma mig vid halv tio så åkte vi ut till köpingen. Där inhandlade vi lite saker till syrran bil, och skulle åka till djuraffären men de öppnade ju inte förens 10. Så vi åkte till ICA istället och handlade lite saker där. Och tanten som stod i kassan kan ju lära sig att vara lite mer snabbtänkt och rensa vaxet ur öronen!
När vi körde tillbaka till djuraffären så hade de öppnat och så köpte jag mina fiskar (för egna pengar ;)) Det blev två guldfiskar, en ny pump, lite mer stenar, en ny riktigt växt och lite mat. Varför jag just valde att ta två guldfiskar, jag hade en svart guldfisk när jag var mindre, som jag döpte till Lakris. Men han dog och så klart blev jag jättelessen, jag menar jag var ju ett barn bara ;)

Så De får heta Skroten och Bengan :P jag tyckte att Skroten passade för att han har typ rostfärg. Och såå tänkte jag att på skroten brukar det ju vara rostiga bilar eller så :P Och Bengan vet jag inte vart jag fick det ifrån. Men jag tror inte egentligen att Bengan är en han, för jag tyckte att hon på djuraffären sa att hon/han var dräktig :P Men det visar sig väl sen om det är en Bengan eller Bingan ;)

Nu ska jag ta och tvätta lite mer kläder, har inte alls några kläder kvar i min garderob. Och sen måste jag ta och städa undan lite på rummet så att jag kan ha min glaskupa där ;) Hade tänkt ha den på nattygsbordet, men får se om det får plats och så.

Ha de bra :))

Fredag!

Just nu sitter jag framför tv med idol på. Lyssnade på Westlifes nya låt, helt underbar!

Var på forsa auktionen idag. Jag tycker att det är ganska roligt att vara med, men idag var det bara drygt. Men sen hem och käka pizza och gutt var de ;)))

Om jag känner mig själv så kommer jag inte kunna sova sen. För jag sov från typ 1 till kvart över 3. Men jag fixade så att jag fick sovmorgon imon, skulle egentligen ha jobbat. Och jag har kommit på att jag vill ha två fiskar, jag kommer ihåg när jag hade det när jag var mindre, och nu är jag sugen på att igen :D Ska övertala mamma att köpa två till mig :))

Innan jag ska sova med så ska jag kolla på Flickan som lekte med elden. Mamma hade tydligen köpt den idag utan att säga något till mig så det blir att kolla på den snart :D

Natti :]

Torsdag, snart fredag!

Kunde det inte ha varit helg idag istället?
Just nu är jag sjukt trött på skolan. Men det är ju bara att pallra sig dit, man har ju bara ett halvår kvar! Det gick väl bra i skolan idag, men sista lektionen var ganska seg och jag började må dåligt. Sen fick jag skjuss hem av pappa och när man väl kom hem så blev det till att äta och sen lägga sig i sängen med datorn i knäet och spela spel på fadebook, mycket viktigt ;) Och naturligtvis så somnade jag, eller jag vilade i 3 kvart. Det var ganska skönt faktiskt. Men nu har jag jätteont i armen. Typ någon sorts träningsverk?

Imon är det bara halvdag i skolan. Slutar halv 12! Så då blir det nog att åka hem och ta stallet tror jag. Jag tycker att det börjar bli så kallt så jag vill att hästarna ska in.

Nu ska jag antingen plugga eller gå ner och kolla tvätten (:

Godnatt!

Lillördag!

Ska bara slänga in ett inlägg innan jag ska hoppa in i duschen.

Skolan var lika seg idag som vanligt. Men en räddande ängel ringde mig och sa att hon kunde köra mig hem så slapp jag sitta och vänta på 5 över 4 bussen, eller ja klockan var ju bara halv 4, men iaf. ;)
Så när jag kom hem var ingen hemma. Men jag började i ladugården och sen kom pappa hem och då hjälptes vi åt så det gick ju bra (:

Pluggade idag med. Så nu har jag gjort färdigt hungerspelen, förövrigt en jättebra bok!

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att tända ljus och läsa framför en bra film :)

Goddagens! (Läs godnatt istället)

...

esd


Seeg tisdag!

Idag är det verkligen en seg tisdag. Jag ville inte stiga upp ur sängen, det var så varmt under täcket medans det var kallt i hela huset. Men det var ju bara att pallra sig upp ur sängen och göra sig iordning. Och eftersom jag hatar att åka bussen  p g a alla jävla snorungar hela tiden, så frågade jag mamma om hon skulle handla vid 8 så kunde jag ju åka med henne ut, men det hann hon inte så fick ta bussen iaf. Men det gick ju bra iaf. Jobbade färdigt med uppgifterna och skickade in dem så nu är det färdigt med.

Fick lite ångest idag med. Så nu har jag bestämt att jag ska sluta **** och sluta äta godis. Jag mår så dåligt av det första så att jag ska försöka sluta. Och eftersom mamma och pappa inte vet om det så är det lik bra att sluta innan de får reda på det.

Skriver mer sen (: väntar på att det ska komma upp en sköldpadda till Louise på FacebooK ;)

RSS 2.0