Allt i sin ordning, eller?

Pluggade som en tok! Jag satt från halv 6 tll halv 9 sen gav jag upp. Jag har typ 3 uppgifter kvar och 4 frågor sen är jag färdig. Och jag vet att jag inte ska tycka detta för Jenny dödar mig, men jag tycker att jag är värdelös som inte kan fixa uppgifterna som är kvar. Men jag kunde det verkligen inte och då är det ingen ide att sitta och kämpa med det.

Men nu har jag fått tillbaka lite utav självförtoendet. Rummet är halvfärdigt och luktar jättegott efter alla doftljus som jag tände.  Mumms :) Men då var ju allt i ordning, so can i go to bed now?

( ps. Anna, leka snart igen? ds. )

Hörs imon bloggen och ni som läser :]

Måndag igen.

Nu är det måndag igen då. Skolan gick ganska fort, men på en lektion var det fasen så seeegt. Satt faktiskt hela lektionen och pluggade, men kändes inte som om jag kom framåt. Kom en bit på butiksmatten oxå, snart färdigt  med det. Sen på turismen så kom jag på att syven eller vad det heter hade skrivit fel på pappret där det står vilka ämnen jag har läst och vilka jag ska läsa. Där hade han skrivit Turism och Resor men det hade jag faktiskt bytt. Jag hade till och med skrivit på ett papper att jag hade bytt. Men gick till honom iaf så han fick ändra det. För egentligen läser jag Konferens och reception och det är skillnad. Resor ligger på 50 p medans konferens ligger på 100p väldig skillnd ;)

Men nu blir det plugg hela kvällen. Har inte så mycket kvar men vill hinna färdigt till imon så att jag kan sitta med fördjupingar på lektionen isället :)

Och på lördag nästa vecka ska jag försöka tvinga med mamma till kalmar så att jag kan lämna in min icke hela kamera. Om ingen annan gullig själ vill följa med in och visa vägen? ;)

Haha ne nu får jag nog ta tag i plugget. Har faktiskt öppnat boken! (Y)

Goddagens!

29 November

Jaha, nu har en till helg gått. Jag fattar inte hur fort det går.
Men idag har jag varit hos Anna :) Hon hjälpte mig med headern som jag har uppe nu :D
Jag kan säga att jag hade problem med traktorn som jag skulle köra när jag skulle till Anna. Först kunde jag inte hitta huvudströmbytaren, och jag menar det går ju inte att starta utan den ;) men när jag väl hittade den så kunde jag bara köra 8km/h. Så då kunde jag inte hitta knappen så man kan köra automaten. Men tillslut så gck det och jag kom till Anna :)

Nu ska jag sova , för imon blir det plugg för alla slantar, eller försöka iaf ;)

Julbord

Nu har vi kommit hem från julbordet (: Eller ja vi sitter hos Anette och fredde så jag passade på att ta datorn ;) Men hsr väl inte så mycket att säga egentligen, men har uppdaterad den andra bloggen, tryck bara på bilden och skriv in lösenordet så kan du läsa :) Piece!


Lösen


Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag! Nu är det helg och lite ledigt från skolan igen. Men så mycketsömn blir det nog inte. imon ska jag hjälpa mamma med något på köpingen, och det ville hon göra direkt på morgonen, så det blir upp tidigt imon. Sen söndag blir det till bästa Anna! <3

Har inte mycket mer att säga  (: Just de, va med Evelina idag :D

Natti

Träningsvärk!

Vilken träningsvärk jag har!

Istället för att städa så gick jag ut och red min polle istället. Så jag tränsade henne och red iväg, men sen när jag red på ängen så hörde jag bara en stor duns och att Doolin fick panik och började springa. Jaha, nu åker jag ju av, tänkte jag för hon ville inte stanna. Men till slut så fick jag henne till det. Och eftersom jag red barbacka så kunde jag känna hennes hjärtslag, och jag kan säga att hon hade ju ingen vilopuls direkt. Men jag fick henne att lugna ner sig lite iaf. Så när vi nästan var hemma, eller ja där grusvägen blir til asfalt iaf. Men där var det något som skrämade Doolin igen. Jag fattar det inte fortfarande. Jag såg inget, men hennes hjärta började bulta igen. Jag blev riktigt rädd där ett tag, eftersom jag inte kunde se något och Doolin började bli jätterädd och fick panik. Hon ville fly åt det håll som vi hade kommit från. Och den balansen man har kan man ju bara slänga bort eller ge till någon som har användning för det! Men iaf så var det inte lång ifrån att jag hade åkt av. Men jag fick henne till att gå framåt och sen så skrittade hon väldigt fort nästan travade på asfalten. Det kändes nästan som om hon hoppade fram. Sen kom den där jäkla gubben som bor i Grimhult som inte har något rätt i huvudet! Han kunde inte sakta ner eller släcka helljusen! Så jag och Doolin klarade oss helskinnade ända till stallet, fast som sagt har jag träningsvärk i axlarna och ryggen. Trodde att jag skulle ha det i låren men det hade jag bara första timmen ;)

Nu måste jag dammsuga innan mamma kommer hem igen (:

( + i kanten för Anna som nu vet vart Cafè Dream ligger, you go girl! <3 )

Lediga från skolan ! (Y)

Skönt att vara lediga från skolan kan jag säga. Det var välbehövligt. Sov till 11:13 idag :P haha sånt som händer ;)

Nu tänkte jag att jag skulle ta och städa mitt rum. Får väl se hur det går den här gången (:

Blogg med lösen igen (:

Nu blir det lösen på bloggen igen. Behöver skriva av mig lite. Om man vill ha vill ha lösenord så fråga, men vissa ger jag inte ut den till :)

Lösen


23 November

Nu är det en ny vecka igen. Och det är bara en månad kvar till jul eller något :P haha. Men livet flyter på som vanligt. Var ju på bio i lördags. Fy fan va bra filmen va! Och kul hade jag ;) Gick ju med Anna, Jenny och Linus (: Nu väntar jag bara på att trean ska komma ut :D typ 218 dagar kvar :D

Men idag har det inte hänt så mycket. Gått i skolan och pluggat, sen hem och plugga  med. Är nästan färdig, men har bara hackat upp mig på en sak på idrotten. Jag ska analysera mitt egna hälsoläge, jag fattar inte vad det innebär. Men det är säkert bara jag som är trög.

=)

Slänger bara in en ful bild på mig (:
Hey!

19 November

Jahopp, vart tar alla dagarna vägen? Jag tycker att de bara rinner iväg.
Idag och igår va det iaf mässa på skolan så vi ställde ut våra produkter. Och igår var det några som kom fram och frågade vad det va vi gjorde, så då tyckte jag allt att tiden gick fort, men det gjorde det absolut inte idag! Segt att stå från halv 9 till 11 när det är massa folk, men som inte kommer fram och frågar något. Men men, vi fick iaf en beställning idag på 6 glas :)

Har egentligen inte så mycket att säga. Livet går upp och ner för det mesta. Vet inte vad det kan bero på, men jag kan inte sova ordentligt på nätterna utan bara vrider och vänder på mig hela tiden. Har säkert kommit in  i min period där jag inte kan sova riktigt.

Nu ska jag så färdigt i FarmvilleFacebook ;)
Efter det ska jag kolla på La Bamba sen ska jag sova (:

Just de, vi ska hämta mormor imon, Jimmy fyller år! <3

Tjillevippen

Tjo.
Blev sjuk igår efter att jag hade varit i Kalmar med Jenny. Men iaf. Jag mötte Anna och Pillan! Var skitroligt att träffa dem igen! När jag fick se dem live så fattade jag inte hur mycket jag har saknat dem två knäppbollarna. Sen när vi hade pratat en liten stund med dem så gick jag och Jenny upp till biostaden för att köpa biljetter till Jenny och Linus, men då var det ju inte öppet! Så vi gick och käkade och när vi kom hade de öppnat (:

Nu ska jag sova (: eller kolla på film?

Long time ago

Har inte orkat skriva.
Är deprimerad för att min systemkamera har gått sönder!
Imon blir det kalmar för att lämna in kameran och vara med Jenny (: Fixa biobiljetter till henne till New Moon precis när jag (vi) ska gå (: Guttans.

Annars flyter livet på. Har börjat på allvar med vårt uf-företag nu. Känns riktigt skönt! Hehe


Vart finns du när jag behöver dig? Du fanns alltid där förut, är vår tid för längesen över?

---

Plugg, plugg och åter plugg

Äntligen Fredag

Det har varit en ganska jobbig vecka i skolan. Och jag kan börja med att säga att jag hatar min lärare så grymt mycket. Aja, men vi har fått vår affärsplan färdig så nu kan man lägga det åt sidan. Och nu kan jag passa på att säga att jag fortfarande hatar min lärare. Hon bara ska hitta fel på oss hela tiden, hon kan inte säga vad som är bra utan hon måste bara säga det som är fel. HATAR HENNE!!! Kärring.

Nu ska vi inte bli på dåligt humör.

Idag när jag hade varit ute och gått med grannes hundar ( slutade förövrigt vid halv 12) så gick jag hem de 1,2 km. Sen tänkte jag att jag skulle ta upp posten eftersom jag ahde sett postbilen. Och när jag fick se hästarna så såg jag först inte min polle. Så jag ropade men såg henne fortfarande inte. Men sen fick jag se henne ligga på marken helt utsträckt. Så känslig som jag är så fick jag en klump  i magen och så  började jag ropa hennes namn men hon rörde sig inte. Klumpen i magen växte sig större tills jag verkligen skrek hennes namn. Då öppnar hon ena ögat. Så sur jag blev! xD Här hade jag stått och varit skitnervös, så låg hon  ju bara och sov. Haha. haha men sen när jag såg att hon levde så gick jag in.
Hej hopp!

Torsdag - ingen sovmorgon

Jag har kommit på att dagarna går ganska fort. Vissa kanske det är bra att det går fort, men vissa kan faktiskt ta och gå lite söligare. Men men.

Idag fick jag ingen sovmorgon. Mamma skulle till kalmar och pappa skulle jobba så och mamma skulle vara inne i kalmar vid halv 8 redan. Så det var bara att pallra sig upp vid 7 när klockan ringde. Eller "pling" rättare sagt. Men det var skönt att ha hela huset för sig själv på morgonen. Gå runt och inte göra något utan bara vänta på att tiden ska gå och sen dra sig till bussen. När jag satt i skolan så hittade jag Louise som jag satt med till Emma kom med :) Sen så jobbade hon och jag med vår affärsplan så den är så gott som färdig nu :D sen jobbade vi bara med den och sen var skoldan slut.

Nu har jag börjar träna med! Eller träna och träna, men iaf. Jag ska hoppa 100 ggr hopprep per dag och sen gå i något som jag inte vet vad det heter, men gott gör det iaf :P haha

Sen den 21 november ska jag se New Moon med Anna :D Fatta va gutt det kommer att bli! Se en jättebra film i jättebra sällskap :D Bättre kan det nog inte bli :D

Det var allt för mig (:

Lite sent...

Nu blir det ett sent inlägg för jag kan inte sova. Jag har kommit in i en period där jag inte kan sova. Det kvittar hur trött jag är så kan jag inte sova. Det är något störande. Men men. Imon kommer hovslagaren så det blir till att stå ute i stallet hela kvällen.

Och idag kom en gubbe till oss och kollade på vår kyl, spis, fläkt och ugn. Äntligen ska vi byta ut allt de. Det var faktiskt på tiden för att allt det är 18 år gammalt, precic som jag ;)

Ne men iaf så har inte jag mått så jättebra. Jag har haft ångest över att jag inte gör något, jag får ångest att jag inte orkar med mig själv. Allra minst orkar jag inte med min häst längre. Häromdan när jag gick hem (en kilometer går skit långsamt när man är trött) så tog jag iaf upp posten och då kom hästarna till mig. Då när jag var hos Doolin, så borrade jag in näsan i hennes hals. Fy fabian va hon luktade gott och just då slog det mig att jag verkligen saknar att rida henne, men jag har inte orken till det just nu. Ni kanske tänker att jag är väl bara att ta tag i det, men så enkelt är det inte för mig. Utan jag måste hitta min motivation och få tillbaka glädjen igen. Kommer kanske ta ett tag, men jag vet ju iaf att min polle står där ute och väntar på mig. Eller det hoppas jag att hon gör iaf.

Nu ska jag göra något annat tills jag blir trött :) sho!

RSS 2.0