Nu kör vi igen

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har inte haft så mycket att skriva om så då är det likabra att låta bli.

APU:n är nog den bästa av alla jag har haft. Jag trivs jättebra och det är roliga uppgifter :)
Och i torsdags så gjorde jag prov i turismen, gick faktiskt bättre än jag hade tänkt mig. Jag orkade ine plugga, eller jag gjorde ju det iaf men inte lika mycket. Sen gjorde jag det iaf så jag fck VG :D Lite gutt!

Har inget mer att skriva, kanske kommer på mer sen (:

(:

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Har inget vettigt att skriva så låter bli. Men nu blev det ett värdelöst inlägg iaf

...

God natt

Tvättat håret och cider

:)
Nu har jag jobbar färdigt för ikväll. Magnus och Therese var snälla och kom och hjälpte mig, egentligen skulle de bara komma för att se så att det inte hände något. Men snälla som de är så hjälpa de mig (:

Sitter här med en handduk på huvet och med en cider i handen! Jag och pappa blev bjudna  till Therese och Magnus. (:
Skulle bara skriva så att ni vet att jag lever ;)

Dagen börjar och dagen slutar.

Hi.
Dagen har gått fort idag tycker jag :P
Först skolan och sen hem! :)
Det enda som gick snett idag i ladugården var att jag klev fel på golvet i ladugården så att jag fastnade, så jag kommer säkert ha ett stort fett blåmärke på mitt smalben, men sånt är livet ^^ Jag tror att jag kommer att fixa det ganska bra att jobba ensam, det kändes bra idag iaf :)

Kommer att skriva om mina hästar på denna bloggen; http://daammtussen.blogspot.com/. Det är min gamla blogg som jag har valt att göra om till en blogg om bara mina hästar. Vad som händer, ( och inte händer) Den är som en hjälp till mig själv kan man säga. Att jag dokumenterar vad som händer, vad jag gör och om lite såna saker :) Tänkte även att jag lägger in saker om tex jag har köpt något nytt till mig eller nått till hästarna :)

Over and out! (y)

Bilder :)

Här kommer lite bilder från igår :)

d


Mina glas som Emma hade tejpat åt mig (:


e

Snapsglas som Cassi höll på med


Emma in action

Emma in action ;)

e

:)

a

Mitt glas som jag gjort :)

q

Cassi in action

a

Så blev mitt glas sen. Fast det ska målas en gång till innan det är helt färdigt. Sen ska det ju även in i en brännugn :)


CEA Paint!

Tjosan.
Blir inget långt inlägg idag.
Skulle bara säga att jag har varit hos Emma idag och fixat lite med vårt företag (: Bilder och lite annat kommer upp imon! :D

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn och se om jag kan sova sen :/ Börjar få ont i magen igen

Byebye

19 Januari :)

Okey. Jag vet inte hur jag ska börja med att skriva. Känns som om jag skriver samma varenda dag. Men skitsamma ;)

Blää, säger jag bara på denna dagen. Vad va meningen med den? Haha. Skolan gick bra, men lika segt som vanligt. Och på svenskan skulle vi kolla upp olika jobbannonser, hittade lite jobb som vore kul, men det närmaste var väl täby ( ligger det?) haha. Mamma sa att det låg ut vid stockholm eller något. Så får väl se hur det blir med den saken. Tänkte iaf ringa på helgjobb här i närheten, vill verkligen ha något att syssla med så att jag slipper att sitta hemma och slöa ;D

Nej nu ska vi ta och skita i detta och plugga lite (: Håller på med just det och sen elda och lagar mat. Usch, det känns som om jag inte kommer att få in något i huvet, men hoppas verkligen att jag får det! Jag vill få vg på mina prov i denna kurs. Jag vill inte sabba det som jag hade gjort på den andra.

Så nu kör vi på VG i kursen och så säger vi hey ((:

Ingen "Lovestory" precis

Härliga måndag!
Nu tycker jag faktiskt om måndagar, kan nog bero på den gutt stora sovmorgonen :D Men skolan idag gick ju hur bra som helst. Började med en ny kurs. Religionkunskap. Jag hatar religion, men det kanske inte blir på farligt. Som vissa säger, man ska ju inte måla fan på väggen än. Men vi får la se.

Skulle ju gå och ta blodprov idag. Men jag gjorde inte det, eller jag gick ju dit men vände samma stund som jag kom. Det var smokfullt i väntrummet så nej. Tänker inte sitta i mer än en halvtimme för att ta ett blodprov som bara tar 5 minuter. Och då när mamma hade släppt av mig så kom jag på att om vi flyttade upp besöket hos läkaren till torsdagen istället för onsdagen så blev det ju jättebra. Men det gick ju inte, och just då gick det upp ett ljus .Det var ju måndag idag, och jag ska ta blodprov en vecka innan jag ska till läkaren och dit ska jag ju på onsdag v 4. Haha då hade jag ju inte behövt ta blodprov idag (vilket jag inte gjorde (a)) Okey, ne nu blev det rörigt.

Kom hem och hämtade ved och lite, sen hade jag ju faktiskt tänk att plugga. Men hjärnan ville inte samarbeta, så den fick vinna den här gången. Maha!

Innan allt blir alltför rörigt så sätter jag väl punkt här och säger att jag saknar Anna-panna :) <3

ps. klockan är inte mycket men nu väntar sängen och "Vill du ha barn med mig?" Godnatt ((:

Söndag!

Halloj.
Söndag idag då (: Har inte  legat på latsidan! Minna ringde och väkte mig idag (skulle egentligen ha åkt in och hälsat på henne, men mamma är sjuk och pappa var bakis så det gick inte :( ) och när jag hade pratat lite med henne så gick jag upp för att sen kolla på film ^^

Sen har dagen bestått av vedhämtning, huggning av det och sen städat rummet ;) Jenny och jag slog vad om att jag inte städade så skulle jag ge henne en tia, men det var bara det att jag städade mitt rum så jag vann en tia av henne ;)

Nu ska jag ta och kolla film och sen sova (: Har sovmorgon till 11.40 imon :D

Hejsan svejsan! (:

I taket lyser stjärnorna

Jag kan säga en sak om mitt liv: Kaos.

Min bästa vän mår inte bra, jag mår inte bra. Jag har sömnproblem.
Jag kan bara säga att jag saknar Minna. Och jag saknar Anna, som bara klagar på mig, men hon vet att jag tycker om henne ändå ;) ( + att jag alltid vinner!)

Jag har funderat mycket på det här med jobb och allt. Och jag kan säga att jag har panik. Jag vill ha ett jobb så att jag kan känna pengar så att jag kan få en egen lägenhet. Och sen vill jag börja med körkortet, men jag känner mig inte redo.

Det är så svårt att skriva hur jag känner, men det är inte kul.

Nu sätter jag punkt. (:

Minna <3

Okey, detta inlägg kommer inte vara så kul. Jag fick veta att min bästa kompis nästan tog självmord ikväll.
Vad som har hänt vill jag inte gå in på, för jag tror inte att hon skulle vilja det. Men jag kan ju säga att jag vill döda den personen som gjorde detta mot henne!!!!!

Men jag fattar inte hur människor kan trycka ner en annan så jävla mycke. Att de bara har modet att säga att dem inte vill ha den personen. Jag skulle bara ha go lust att skjuta varenda jävel som är så.

Nej nu slutar jag skriva. Det är ingen ide iaf.

Jävla mobil!

Hello (:
Skolan idag då (: Gick ganska fort tycker jag. Men sen så fick jag ont i huvet så åkte hem. Men då blev det att jobba lite.

Jag tror att jag får ont i huvudet för att jag tar av och på mina glasögon hela tiden. Men jag vet inte ;)
Har absolut inget vettigt att skriva. Just nu är jag grymt irriterad! Min datormobil har gått sönder! Alla mina bilder, mina dokument och allt är borta! Jag kan inte få tillbaka det. Men det var kanske bra att det inte var så bra bilder, men jag har inte ens haft mobilen i ett halvår! Och jag har inte råd att köpa en ny. Men jag får väl leva med min gamla så länge. Usch fy fan. Nu ska jag läsa och dränka mig i kudden! Hey!

Till ovanlighetens skull...

Hello (:
Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart börja plugga (: För ovanlighetens skull så pluggar jag inte för att jag måste, utan för att kursen var ganska kul. Eller inte kul, men det är på ett sätt "kul" att sitta och tänka lite. Men det går väl över snart igen.

Ikväll så ska vi åka och slänga lite saker. Kattmatsburkar, ciderflaskor och lite annat (:
Minna kanske kommer imon, om det inte blir ändrat som vanligt. Så ska ta och städa sen, tänkte bara plugga lite ^^ Sen imon kommer hovslagaren. Det värsta med honom är att man vet aldrig när han kommer eller när han åker hem. Jag tycker att han kan ta och komma tidigt :P

Det var vad jag hade att säga (: Kan ladda upp en bild på min blonda hår (:

i

Först så blev det inte som jag hade tänkt mig, men efter ett tag så tyckte jag att det blev riktigt snyggt. Det går helt enkelt ihop (: haha

Livet går vidare

Jahopp, detta är allt på Annas begäran!
Skola idag då. Somnade som vanligt inte tidigt. Utan jag somnade runt halv 2 och det var inte kul att gå upp när klockan ringde exakt 06:55. Men är man som jag så snoozade man ju 9 minuter ;) Så gick upp vid 07:04, men det låssas vi inte om.
När jag gick ut till bussen så fick jag se att jag hade tagit fel busskort och jag hade bara fem minuter på mig att springa in, men snabb som jag var så hann jag ju ;) ( Peta in att jag fick astmaanfall i dem fem minuterna med!) Men fick tag i rätt busskort, jag visste ju precis vart jag hade lagt det med! Maha!

Kom till skolan och gjorde det man skulle. Fick sig en utskällning, för något man inte ens har gjort, eller man var ju i skolan iaf. Fick reda på mitt betyg, blev väl inte så jätteglad, eller det var ju G iaf. Men nu lär man sig av sina misstag så det ska inte upprepas.

Kom hem och fixade sig något att äta och sen glo på film. Fick med mamma ut på en sväng med hundarna. Kan mycket väl göras om. Sen jag har pluggat lite med (:

Sådär, där har du min dag Anna :) Får jag gå nu? ^^

Maha, va bra de blev ;)

Utslag?

Usch. Jag har utslag på mina armar. Det kliar och är torrt, och det hjälper ju inte hur mycket jag än smörjar. Usch.

Pluggat lite idag med då. Så nu är uppgifterna färdiga som ska in imon och butiken är med färdig (: Tycker att det har gått ganska bra. Och så bestämde jag mig för att jobba vidare, men då försvann motivationen så det får bli att plugga lite mer imon kanske.

Blonderingen gick väl inte som jag hade tänkt mig, men jag fick inte färga det en gång till för mamma. " Du kommer tappa håret om du färgar det en gång till!", ja det var väl bara att lyssna på mor min. Men någon gång i veckan ska jag blondera det igen. Så att det blir som jag vill  :)
Jg är trött och klockan är ju inte ens mycket. Men om jag går och lägger mig nu så kommer jag vakna vid 12 och vara klarvaken. Men runt 10 kanske man ska släpa röva i sängen. Haha.

Ne men godkväll på er då.

En fjärde del blondin och resten brunett

Nu sitter jag med blonderingsfärg i luggen (: Det är andra gången jag fick lägga i färg. Och nu kan jag inte färga mer så jag hoppas att jag inte ser ut som en rutten morot. Haha men det löser sig nog :)


Känner för att skriva av mig, men gör det senare ikväll (:

9/01-10

Lördag den 9/01 2010.

Jag mår dåligt. Jag är trött fast att jag har sovit, jag stör mig på allt och alla. Jag tror att jag vaknade på fel sida idag.

Dagens planer blir att plugga. Jag vet att jag har skrivit det många gånger. Men nu när läget är som det är så kan man lika gärna passa på att plugga. Men först ska jag ut och ta stallet och ge min snuttekanin mat (:
Och imon blir det att blondera luggen. vet inte om jag kommer passa med två färger, men har så tråkigt hår att jag vill göra något :P Inte klippa eller något sånt. Utan blondera blir bra (:

Nu ska jag plugga i en halvtimme, trekvart innan jag ska ut och ta stallet (:

Jimmy, jag saknar dig. Jag hoppas vi syns snart<3
// Lillasyster

Fredag igen!

Hey!
Idag är jag på ganska bra humör! Somnade runt halv 2 inatt och klockan var inte på min sida så den ringde vid 7. Uscha. Men det var bara att pallra sig upp och göra sig iordning. När jag kom till skolan så var det inte en människa där. Men sen kom Malin och höll mig sällskap (: Och idag är vi bara 6 st i klassen, eller vi var 8 från början ;)

När jag kommer hem så ska jag bara ta det lugnt. Orkar inte plugga när jag kommer hem så jag tar det antingen imon eller på söndag. Och kvällens planer blir antingen sitta i skogen och grilla eller så ska vi käka tacos. Och det som frestar mest är att äta tacos. För om jag ska vara ärlig så är jag ite ås mycket för att sitta i skogen när det är kallt och frysa. Men vi får helt enkelt se vad som händer :)

Jag saknar dig, varför är det så här??

...

Jag borde plugga, så att det känns bra sen när man kommer tillbaka till skolan, men jag har försökt i snart en timme, men det går bara inte. Jag kan inte sitta still och koncentrera mig. ÅH! Jag känner ju på mig att jag vill plugga, men det är ju bara att försöka hitta motivationen. Men den finns ju inte. Får försöka lite till sen ger jag upp!!

Nu är jag lugn ;)

Skola imon

Jahopp, då var jullovet slut nu då. Imon börjar skolan igen. Jag tycker att detta lovet har gått fort, man har typ inte hunnit koppla av eller något. Eller jo, sovit länge och så har man ju gjort, men jag har jobbat lite med så hälften blev väl tidiga mornar. MEn sen har jag ju roat mig mycket med :) Har varit på bio, ute och festat och lite så ((:
Så nu är det att ta tag i verkligheten igen.

Kan göra en liten roli grej. 5 Saker som ni kanske inte visste om mig;
1. Jag är rädd för några utav mina kompisar ( Kommer aldrig säga vem eller vilka)
2. Jag kan inte sova när det är fullmåne, ligger bara och vrider och vänder på mig.
3. Jag har över 200 böcker i mitt rum.
4. Jag kan inte se mig själv som vuxen.
5. Jag trivs inte i allas sällskap, även om jag kanske aldrig visar det.

Haha sådär. Nu blir det snart mat här hemma. Köttfärslimpa, mammas goda sås och minimorötter och ärtor :D Det finns inget godare än det :D Haha. Sen ikväll så ska jag plocka ihop alla mina saker och lägga dem i väskan. Och för att göra det enklare för mig själv så ska jag plocka fram kläder som jag ska ha på mig. För om jag känner mig själv så kan det hända att jag försover mig ;) brukar bli så när man har haft ett lov inte behövt gå upp före 10 vissa dagar. Sen duscha och lite :) Men det blir nog bra. Ska bli kul att få träffa lite kompisar och andra igen (:

Och jag stör mig bara på en sak. Jag har ju beställt tre byxor, kan inte lägga in bild på dem just nu, men sa göra det så fort jag får tid. Men det var ett tag sen jag betalade men jag får dem säkert snart. Men jag hade velat ha dem idag så jag kunde ha ett par till skolan imon, men det sket sig :P

Men nu ska jag sluta skriva och duka fram, jag är megahungrig ;)

( Jag har faktiskt hållt några punkter på mitt nyårslöfte!)

Jag saknar dina armar runt mina axlar, om jag bara hade vågat skulle jag gått längre....

Shannon

Hello.
Jag tycker att det var lite komiskt idag när jag skulle ta in hästarna. Helt plötsligt hade jag inte 3 hästar, utan jag hade 3 snögubbar istället ;) Melina och Doolin var inte svarta längre utan hevita ;) Men så tog jag in dem och borstade bort det värsta (:

Sen såg jag att Shannon hade en stor klump i sin svans som jag ville ha bort. Men det var ju lättare sagt än gjort. Allt hans svanhår var ju inblandat och innan jag fick ut allt. Jag tror att det tog mig 1 och en halv timme för att reda ut hela hans svans. Jag kan säga att det var någon som hade väldigt kram i händerna och sönderfrusna fötter! Haha men min pojke blev snugger :D <3

Shannon<3


Jag kan inte sova...

Jag tänker alldeles för mycket när jag ska sova. Hur det kommer bli efter skolan, om jag kommer att ha något jobb, kommer jag fortfarande bo hemma. Eller om jag kommer klara att ta körkort. Jag hatar att såna tankar alltid ska komma när jag ska sova. Jag tänker aldrig på det när jag är vaken, men så fort jag lägger huvudet på kudden och blundar så kommer dessa tankar upp. Jag tycker ju att det ska bli spännande att jobba, kanske flytta till en lägenhet, men ja tror inte att jag skulle kunna klara av det. På något vis så är jag nervös inför min framtid. På ett sätt vill jag inte sluta skolan, jag vill bara gå kvar för att jag vet inte vad som kommer hända efter skolan. Jag vill ju börja jobba så att jag kan få pengar, så att jag kan köpa mig en lägenhet så att jag kommer hemifrån. Men sen vet jag inte hur det kommer att gå till. Jag vet inte vad jag vill jobba med. Det finns så många alternativ men jag har ingen jävla aning vad jag vill! Och det här med körkort, det ska vi inte ens prata om. Jag mår som dåligast av det. Jag känner på mig att jag kan klara det, men om kvällarna så får jag för mig att jag inte kommer klara något. Jag vill inte känna så här om nätterna. Jag är aldrig utvilad, jag har inga glada tankar längre på nätterna. Förut tyckte jag att det var skönt att få gå och lägga sig, men nu är det bara en pina. Jag orkar inte oroa mig längre. Jag vill bara att livet ska skruvas fram några år så att allt ha löst sig. Men jag vet oxå att det går inte. Men sen när skolan är slut så ska jag söka sommarjobb och försöka få igång körkortet. Jag vill klara det, för jag vill inte leva på att alla andra ska köra mig så fort jag ska någonstans.

Jag vill bara kunna sova som jag har gjort innan allt detta :/

2010

Dålig uppdatering, men har inte orkat eller hunnit med. Så de så ;)
Men livet flyter på och året ha faktiskt börjat bra! Eller ja, bråkar ju fortfarande hemma men känner mig inte lika värdelös längre. Tar mig inte åt lika lätt och så. Men iaf :)  Nyår var skoj, umgicks med Malin, Matilda och Sarah (: Det kan lätt göras om! (:

Här kommer mina nyårslöften ;)
1. Sluta äta godis
2. Umgås mer med mina kompisar!
3. Fortsätta skolan så att jag kommer ifrån det någon gång!
4. Börja spara till körkort och tatuering.
5. Sluta .... ( sista idag så nu kör vi på detta!)

Jag tror att det var allt :)

 

 

hkj


6:e Julen och nyår vi fick vara med om, utan dig. <3


RSS 2.0